x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Țigări de contrabanda. confiscate din locuința unui bătrân

Țigări de contrabanda. confiscate din locuința unui bătrân

20 Sep 2015   •   11:45
Țigări de contrabanda. confiscate din locuința unui bătrân

Poliţiştii suceveni au confiscat ţigări de contrabandă în valoare de aproximativ 600.000 lei din gospodăria unui bătrân din localitatea suceveană Straja, a informat, duminică, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, vineri, poliţiştii au aflat că în gospodăria unui bărbat de 70 ani din Straja există o cantitate mare de ţigări de contrabandă. La nivelul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus s-a constituit o echipă operativă, care a efectuat investigaţii în zona respectivă, coroborat cu datele deţinute anterior. După ce au fost supravegheate imobilul şi dependinţele, s-a acţionat pentru deschiderea unei anexe, fiind identificate mai multe colete învelite în folie de culoare neagră, în care erau ţigări de contrabandă.

Proprietarii imobilului au declarat că nu ştiau de prezenţa acestora, fiind de acord să le predea poliţiştilor. Au fost ridicate şi transportate la IPJ Suceava 115 colete, care conţineau 57.402 pachete de ţigări, în valoare totală de 574.000 lei.

Acestea urmau să fie distribuite şi comercializate în special pe perioada de iarnă, când trecerea ţigărilor peste fâşia verde este mai dificilă.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz. agerpres.ro

×