x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ţigări nedeclarate şi ascunse, găsite de poliţiştii de frontieră cu ajutorul unui câine la bordul unui vapor

Ţigări nedeclarate şi ascunse, găsite de poliţiştii de frontieră cu ajutorul unui câine la bordul unui vapor

de Redacția Jurnalul    |    12 Iun 2024   •   17:15
Ţigări nedeclarate şi ascunse, găsite de poliţiştii de frontieră cu ajutorul unui câine la bordul unui vapor
Sursa foto: garda de coasta

Aproape 500 de pachete de ţigări nedeclarate, ascunse la bordul unei nave acostate în Portul Constanţa, au fost găsite de poliţiştii de frontieră cu ajutorul unui câine, a informat, miercuri, Garda de Coastă.

Vaporul, sub pavilion Togo, a venit la Constanţa din Turcia.

Garda de Coastă a transmis, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii de frontieră din cadrul instituţiei au descoperit la bordul unei nave acostate în portul Constanţa, cantitatea de 490 de pachete de ţigări, provenienţă duty free, ascunse şi nedeclarate.

"Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă cu câinele de serviciu Doma, împreună cu un lucrător vamal din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa şi un lucrător al Căpităniei Zonale Constanţa, au efectuat controlul de sosire asupra unei nave sub pavilion Togo, sosită din Turcia. Cu această ocazie au fost găsite ascunse şi nedeclarate, într-o încăpere nelocuită, 490 pachete de ţigări, de provenienţă duty free, fară timbru fiscal", reiese din comunicat.

Ţigaretele au fost ridicate în vederea confiscării de către Biroul Vamal Constanţa, fiind aplicată o sancţiune contravenţională unui membru de echipaj, în valoare de 10.000 lei.

×
Subiecte în articol: tigari politisti frontieră caine bord vapor