x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trafic blocat pe DN1, la Timișu de Jos

Trafic blocat pe DN1, la Timișu de Jos

de Redacția Jurnalul    |    11 Ian 2023   •   07:29
Trafic blocat pe DN1, la Timișu de Jos
Sursa foto: ISU Brașov

Traficul rutier este blocat miercuri dimineață pe DN1, în apropiere de orașul Brașov, din cauza unui accident.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române accidentul a avut loc pe DN 1 Ploiești-Brașov, la kilometrul 159, în localitatea Timișu de Jos din județul Brașov.

Șoferul unui autoturism a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autocamion. În urma impactului șoferul autoturismului a fost rănit și primește îngrijiri medicale la fața locului.

Potrivit IPJ Brașov, la testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost negativ.

”Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier”.

Polițiștii informează conducătorii auto cu privire la restricționarea traficului ca urmare a producerii accidentului rutier, astfel conducătorilor auto ce au sens de deplasare dinspre București le sunt recomandate rutele alternative.

Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, iar valorile de trafic fiind în creștere, precizează autoritățile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident Timișu de Jos