x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trafic feroviar restricționat în zona Predeal, după ce o mașină a căzut de pe un pod pe calea ferată

Trafic feroviar restricționat în zona Predeal, după ce o mașină a căzut de pe un pod pe calea ferată

de Redacția Jurnalul    |    01 Mar 2023   •   13:30
Trafic feroviar restricționat în zona Predeal, după ce o mașină a căzut de pe un pod pe calea ferată

O mașină a căzut miercuri de pe un pod în zona Predeal pe calea ferată, iar traficul feroviar în zonă a fost restricționat.

Potrivit IPJ Brașov, în accident a fost implicat un autoturism care, în timp ce circula pe un pasaj rutier peste calea feratã, în condiții care urmează a fi cercetate, a căzut de pe pod și a ajuns pe platforma feroviară.

Primele date arată că o singură persoană a fost rănită. Este vorba de șoferul mașinii, un bărbat în vârstă de 22 de ani, care a fost preluat de echipajul medical sosit la fața locului.

Conform polițiștilor, traficul feroviar este restricționat, fiind deconectat de la rețeaua de alimentare electrică.

După finalizarea cercetărilor și îndepărtarea vehiculului, circulația trenurilor va fi reluată.

Traficul feroviar între Predeal și Timișu de Sus se desfășoară doar pe un singur fir de circulație

 

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că traficul feroviar este oprit la această oră doar pe firul I de circulație între Predeal și Timișu de Sus din cauza unui accident rutier, produs pe podul rutier care traversează liniile de cale ferată,  de unde un autoturism a derapat și a căzut în gabaritul căii ferate.  

La fața locului s-a deplasat deja personalul de specialitate al SRCF Brașov pentru a asigura suportul tehnic necesar echipelor de intervenție ISU.

 

„Menționăm faptul că, trenul R 3002, în fața căruia se află autoturismul prăbușit, va staționa până la eliberarea liniei CF, iar alte patru trenuri - IR 11534, IR 1623, IR 11633 și IR 11031 - sunt retrasate să circule pe firul II.

 

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar și echipele de intervenție ISU acționează deja la locul accidentului, traficul feroviar pe firul I urmând a fi redeschis imediat ce condițiile de siguranță vor permite tranzitarea zonei respective”, potrivit unui comunicat emis de CFR.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: trafic feroviar predeal