x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trafic bară la bară pe Valea Prahovei

Trafic bară la bară pe Valea Prahovei

26 Noi 2021   •   19:23
Trafic bară la bară pe Valea Prahovei

Traficul rutier se desfășoară cu dificultate, iar pe unele sectoare, pe Valea Prahovei s-au format coloane de mașini, pentru că mulți români se îndreaptă spre stațiunile montane.

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că vineri seara se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN 1 Brașov-Ploiești.

Asttfel, pe Centura de Vest a municipiului Ploiești: se circulă intens către Brașov, cu coloană între sensurile giratorii DN 1A - km. 60 și Strejnicu-km. 61+500 de metri, dar și pe tronsonul kilometric 64 - 66+500 de metri. În Comarnic s-a format coloană în mișcare pe direcția București-Brașov, de la km. 103+500 (Nistorești) până la km. 106 (Comarnic). În Sinaia etse trafic intens, dar fără coloane, iar în Bușteni: pe sensul de mers Ploiești către Brașov este înregistrată coloană în mișcare de la km. 128 (loc. Poiana Țapului) până la km.130 (loc.Bușteni).

Polițiștii sunt în zonă pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Pentru evitarea aglomerației pe principalele artere rutiere, polițiștii spun că trebuie planificate din timp călătoriile și luate în considerare a rutele alternative.

În zona montană sunt semnalate precipitații sub formă de lapoviță, carosabilul fiind parțial umed.

Totodată, vineri seara, se circulă în condiții de ninsoare cu depunerea unui strat subțire de zăpadă în județul Mehedinți, în localitățile Siroca, Cireșu, Godeanu și Podeni. De asemenea, ninge ușor în localitatea Rânca, județul Gorj, pe DN 67C, petronsonul kilometric 24 – 36, însă fără depuneri pe carosabil.

 

 

×