x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Argeş: Un bărbat a murit după ce motocicleta pe care o conducea a intrat în coliziune cu un autoturism

Tragedie în Argeş: Un bărbat a murit după ce motocicleta pe care o conducea a intrat în coliziune cu un autoturism

26 Apr 2019   •   16:58
Tragedie în Argeş: Un bărbat a murit după ce motocicleta pe care o conducea a intrat în coliziune cu un autoturism

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a murit, vineri, după ce motocicleta pe care o conducea a intrat în coliziune cu un autoturism pe DN 73, în localitatea argeşeană Stâlpeni.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul decedat era un poliţist aflat în timpul liber.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş au anunţat că la locul accidentului au intervenit trei ambulanţe şi o autospecială de pompieri. Motociclistul a fost găsit decedat, iar trei persoane din autoturism au fost transportate cu ambulanţele la spital.

Conform aceloraşi surse, printre răniţi se află şi o fată în vârstă de 13 ani, care prezenta multiple traumatisme. Celelalte două victime sunt un bărbat de 55 de ani şi o femeie de 43 de ani, a căror stare era mai puţin gravă.

Din primele cercetări a reieşit că şoferul autoturismului, care circula în coloană, a încercat să vireze la stânga şi a intrat în coliziune cu motocicleta. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat. AGERPRES

×