x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Giurgiu: Un tânăr a murit după ce s-a răsturnat cu maşina pe DN 61

Tragedie în Giurgiu: Un tânăr a murit după ce s-a răsturnat cu maşina pe DN 61

14 Aug 2019   •   10:54
Tragedie în Giurgiu: Un tânăr a murit după ce s-a răsturnat cu maşina pe DN 61

Un şofer în vârstă de 21 de ani din localitatea Dealu, judeţul Giurgiu, a decedat, iar un minor de 16 ani a fost rănit după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe DN 61 şi a intrat într-un pod de beton.

"Pe DN 61, în localitatea Dealu, un tânăr de 21 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea un autoturism în noaptea de marţi spre miercuri, din direcţia Crevedia Mare către Bucşani, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat într-o podişcă din beton din dreptul unui imobil, după care s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto şi a unui tânăr de 16 ani, din aceeaşi localitate, pasager în autoturism, care au fost transportaţi la o unitate spitalicească din municipiul Bucureşti pentru acordarea de îngrijiri medicale", se arată într-un comunicat de presă transmis miercuri de IPJ Giurgiu.

Poliţiştii rutieri au deschis dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, dar la câteva ore de la producerea accidentului au fost informaţi de unitatea spitalicească unde şoferul fusese internat că tânărul în vârstă de 21 de ani a decedat. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident giurgiu şofer mort