x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie la Buzău! Un şofer a murit la scurt timp după ce şi-a salvat familia din accidentul în care a fost implicat

Tragedie la Buzău! Un şofer a murit la scurt timp după ce şi-a salvat familia din accidentul în care a fost implicat

04 Iul 2018   •   14:33
Tragedie la Buzău! Un şofer a murit la scurt timp după ce şi-a salvat familia din accidentul în care a fost implicat

Un conducător auto în vârstă de 65 de ani din Râmnicu Sărat a decedat, miercuri, după ce automobilul pe care îl conducea s-a răsturnat într-un şanţ în cartierul Costieni, la ieşirea municipiul Râmnicu Sărat. 

Acesta a decedat la scurt timp după ce şi-a salvat soţia şi nepotul, răniţi în accident

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghicu, bărbatul a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat într-un şanţ adânc din apropierea căii ferate. 

"În urma evenimentului, acesta a ajutat la scoaterea soţiei şi nepotului, după care, probabil din motive medicale, a decedat", a mai declarat sursa citată. 

Sursa citată a precizat că medicii de pe ambulanţa SMURD i-au aplicat manevre de resuscitare însă acestea au rămas fără rezultat. 

"Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs accidentul rutier", a mai spus purtătorul ce cuvânt.AGERPRES

×
Subiecte în articol: şofer mort accident buzău