x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie pe DN2. O persoană a murit și 5 au fost rănite, după o coliziune frontală între două autoturisme

Tragedie pe DN2. O persoană a murit și 5 au fost rănite, după o coliziune frontală între două autoturisme

12 Iun 2022   •   18:32
Tragedie pe DN2. O persoană a murit și 5 au fost rănite, după o coliziune frontală între două autoturisme

O persoană a murit și 5 au fost rănite după o coliziune frontală între două autoturisme, produsă duminică după-amiază în județul Buzău.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN 2 Urziceni – Buzău, în afara localității Căldărușeanca, județul Buzău, a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme.

O persoană a decedat, iar alte cinci persoane au fost rănite.

Traficul se desfășoară îngreunat, pe un fir.

Pompierii ialomițeni, chemați și ei să ajute, anunță că în urma accidentului au rezultat 5 victime: 4 adulți și un copil.

Două victime - 1 adult- bărbat de aproximativ 50 de ani și un copil de aproximativ 8 luni - au fost găsite în stop cardio-respirator. Au fost făcute manevre de resuscitare, dar victimele au fost declarate decedate.

Celelalte 3 victime au fost monitorizate de echipajele medicale, două victime fiind duse la Spitalul Municipal Urziceni, iar a treia victimă a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la un spital din București.

×
Subiecte în articol: accident