x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale TRAGEDIE pe LITORAL. Tată și fiu au MURIT înecați în Marea Neagră

TRAGEDIE pe LITORAL. Tată și fiu au MURIT înecați în Marea Neagră

23 Aug 2016   •   10:28
TRAGEDIE pe LITORAL. Tată și fiu au MURIT înecați în Marea Neagră
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Tragedie fără margini pentru o familie din Dej. Un tânăr în vârstă de 17 ani și tatăl său au murit înecați în mare. Din păcate, trupul adolescentului nu a fost încă găsit.

Un apel la 112 a anunțat, în 22 august, că un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Dej, județul Cluj, a fost scos inconștient din apă, în Mangalia, în zona restaurantului Laguna. Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Constanța nu au mai putut face nimic pentru a-l salva și au declarat decesul acestuia. Bărbatul ar fi intrat în apă în ciuda avertizărilor lansate de salvamari, care au arborat steagul roşu (interdicţie de scăldare), informează dej24.ro.

În jurul orei 15, în aceeași stațiune, fiul său în vârstă de 17 ani a dispărut și el în marea agitată. Tânărul din Dej, elev la Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși”, a fost căutat atât de scafandri ISU, cât și de scafandri de mare adâncime de la Centrul de Scafandri din Constanța, conform purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriță. Trupul acestuia nu a fost încă găsit.

×