x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Două tramvaie s-au ciocnit în Capitală. Vatmanii și un călător au ajuns la spital

Două tramvaie s-au ciocnit în Capitală. Vatmanii și un călător au ajuns la spital

de Redacția Jurnalul    |    24 Dec 2023   •   09:23
Două tramvaie s-au ciocnit în Capitală. Vatmanii și un călător au ajuns la spital
Sursa foto: Antena 3 CNN

Două tramvaie s-au ciocnit, duminică dumineața, la intersecția dintre Șoseaua Ștefan cel Mare și strada Lizeanu. Cei doi conductori și un pasager au fost răniți.

Accidentul a avut loc în jurul orei 05:50, potrivit Brigăzii Rutiere, la intersecția dintre Șos. Ștefan cel Mare și str. Lizeanu.

Din informațiile, conducătorul tramvaiului liniei 1 care circula pe șos. Ștefan cel Mare dinspre str. Vasile Lascăr a intrat în coliziune cu tramvaiul liniei 5 care se deplasa pe șos. Ștefan cel Mare dinspre Piața Obor în momentul în care acesta din urmă a efectuat virajul la stânga.

În urma accidentului de circulație, ambii conducători de tramvaie și un călător au fost răniți, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii de tramvaie au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind 0.

În continuare se fac cercetări pentru determinarea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Societatea de Transport București (STB) SA face cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului de duminică dimineața, dintre două tramvaie.

STB a transmis precizări după accidentul care a avut loc între două tramvaie pe Șos. Ștefan cel Mare intersecție cu Str. Lizeanu, sens Piața Sf. Gheorghe, după ce un tramvai din linia 5 a lovit cu colțul stânga față un tramvai din linia 1, care circula pe sensul Banu Manta.

Conducătorii celor două tramvaie și unul dintre călători au fost accidentați ușor, precizează STB.

„Cei doi vatmani au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind 0”, potrivit sursei citate.

STB menționează că pentru preluarea fluxului de călători s-a înființat linia naveta 601, care a circulat de la Gara Basarab până la Bucur Obor, pe arterele: Șos. Ștefan cel Mare, Bd. Iancu de Hunedoara, Șos. Nicolae Titulescu, Cal. Griviței, Piața Gării de Nord, Bd. Dinicu Golescu, cu întoarcere la Gara Basarab.

Circulația a fost reluată la ora 8:30.

„STB a demarat comisia tehnică pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului. Totodă, așteptăm finalizarea cercetărilor efectuate de către Brigada Rutieră”, arată STB.

×
Subiecte în articol: tramvaie accident bucuresti