x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tulcea: Incendiul din zona depozitelor comerciale de la marginea municipiului, cauzat de un scurtcircuit electric

Tulcea: Incendiul din zona depozitelor comerciale de la marginea municipiului, cauzat de un scurtcircuit electric

30 Apr 2019   •   09:51
Tulcea: Incendiul din zona depozitelor comerciale de la marginea municipiului, cauzat de un scurtcircuit electric

Peste 50 de pompieri din Tulcea şi Constanţa au intervenit în noaptea de luni spre marţi pentru stingerea unui incendiu apărut în zona depozitelor comerciale de la marginea oraşului Tulcea, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit electric, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

Incendiul a izbucnit luni seara într-o zonă cunoscută pentru numărul mare al magazinelor care vând produse la preţuri minime, iar pentru intervenţie au fost chemaţi în sprijin pompieri aflaţi în ture libere, precum şi utilaje şi echipaje din oraşele tulcene Babadag şi Măcin, dar şi două autospeciale din judeţul Constanţa.

Flăcările s-au manifestat iniţial pe o suprafaţă de 800 de metri pătraţi, iar la lichidarea incendiului, după aproape 10 ore de intervenţii, suprafaţa totală afectată a fost de 1.750 de metri pătraţi, focul extinzându-se cu rapiditate din cauza cantităţii mari a materialelor inflamabile existente în societăţile distruse de incendiu, potrivit ISU Delta.

"A ars depozitul în proporţie de 90%, mase plastice, textile, electrice, agregate gospodăreşti, electronice, ceramică", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Delta, Florentin Daciu.

Ca măsură de prevenţie, ISU Delta a decis ca două autospeciale să staţioneze la locul evenimentului, în condiţiile în care există posibilitatea ca sub dărâmături să mai fie focare mici, dispersate. AGERPRES

×
Subiecte în articol: incendiu