x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Turist olandez, găsit mort într-un hotel din Braşov. Anchetatorii exclud crima

Turist olandez, găsit mort într-un hotel din Braşov. Anchetatorii exclud crima

16 Feb 2016   •   20:18
Turist olandez, găsit mort într-un hotel din Braşov. Anchetatorii exclud crima
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, procurorul Alina Popescu, a declarat, pentru AGERPRES, că în urma anchetei s-a stabilit că nu există indicii cu privire la o crimă în cazul cetăţeanului olandez găsit luni mort într-o cameră de hotel din Braşov, iar acesta s-a sinucis.

Potrivit procurorului Alina Popescu, moartea a fost violentă, cetăţeanul olandez tăindu-şi artera femurală, în zona inghinală. Nefiind vorba despre un act criminal, dosarul a fost preluat pentru cercetări de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

Turistul olandez, în vârstă de 61 de ani, a fost găsit mort de către o cameristă care a venit să facă curăţenie. Camerista şi-a anunţat imediat superiorii, apoi poliţia şi Serviciul de urgenţă 112.

Echipajul SMURD care s-a deplasat la faţa locului nu a făcut decât să constate moartea turistului. Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din Braşov pentru necropsie.

Turistul s-a cazat iniţial pentru perioada 10-13 februarie, cerând ulterior o prelungire cu încă două zile, iar luni ar fi trebuit să părăsească hotelul, spun anchetatorii.

Olandezul a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Braşov, luni la prânz, de către o cameristă care venise să facă curat crezând că turistul plecase. Când a intat în încăpere, femeia l-a găsit pe bărbat căzut lângă pat şi plin de sânge, cu artera femurală secţionată. Camerista şi-a anunţat imediat superiorii, apoi a fost anunţată poliţia prin numărul de urgenţă 112.

×