x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat a murit după ce a fost rănit grav de un mistreț

Un bărbat a murit după ce a fost rănit grav de un mistreț

04 Dec 2017   •   15:14
Un bărbat a murit după ce a fost rănit grav de un mistreț
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Bărbatul în vârstă de 40 de ani care prezenta leziuni grave provocate, cel mai probabil, de un mistreţ, a fost declarat decedat, luni, după ce manevrele de resuscitare efectuate de paramedici nu au avut succes, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş. 

Bărbatul rănit grav a fost găsit în localitatea argeşeană Bârseşti, în apropierea unui drum judeţean, un echipaj SMURD fiind trimis la faţa locului.. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, bărbatul a fost găsit în stare de semi-conştienţă în satul Bârseşti, comuna Tigveni. La sosirea echipajului SMURD, victima intrase în stop cardio-respirator şi au fost începute manevrele de resuscitare. 

Din primele informaţii de la faţa locului, bărbatul prezenta mai multe urme de muşcături şi avea artera femurală secţionată. Pentru resuscitarea lui a intervenit şi o autospecială de terapie intensivă mobilă. 

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. Din primele cercetări a reieşit că bărbatul lucra ca cioban şi era în pădure, cu oile, în momentul în care a fost atacat. AGERPRES

×