x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat din Hunedoara a murit într-un incendiu izbucnit de la o sobă din locuinţa sa

Un bărbat din Hunedoara a murit într-un incendiu izbucnit de la o sobă din locuinţa sa

01 Oct 2018   •   15:54
Un bărbat din Hunedoara a murit într-un incendiu izbucnit de la o sobă din locuinţa sa

Un bărbat de 47 de ani şi-a pierdut viaţa într-un incendiu care a avut loc luni la o casă din localitatea Clopotiva, în judeţul Hunedoara, pompierii apreciind că flăcările, care au distrus total construcţia din lemn, ar fi pornit de la o sobă nesupravegheată. 

Incendiul a fost anunţat pe numărul de urgenţă 112, iar pompierii militari au ajuns cu dificultate la locul indicat deoarece casa este situată într-o zonă izolată şi greu accesibilă. 

"Ultimii kilometri până la destinaţie au fost parcurşi pe jos de către echipele de intervenţie. Pompierii au constatat că imobilul, construit din lemn, cu o suprafaţă de aproximativ 40 metri pătraţi, era complet ars", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, Anemona Doda. 

Din primele investigaţii, cel mai probabil arderea s-a produs în timpul nopţii, fiind observată şi anunţată după mai multe ore. 

Sub materialele arse, pompierii militari au descoperit rămăşite carbonizate despre care se presupune că ar aparţine unui bărbat de 47 de ani. 

"Incendiul a fost generat, cel mai probabil, de un mijloc de încălzire nesupravegheat corespunzător", a concluzionat ISU Hunedoara. AGERPRES 

×
Subiecte în articol: barbat mort incendiu soba hunedoara