x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat din Neamţ a ajuns la spital cu răni serioase după ce a fost atacat de doi câini din rasa Metis Amstaff

Un bărbat din Neamţ a ajuns la spital cu răni serioase după ce a fost atacat de doi câini din rasa Metis Amstaff

09 Oct 2018   •   14:40
Un bărbat din Neamţ a ajuns la spital cu răni serioase după ce a fost atacat de doi câini din rasa Metis Amstaff

Un bărbat în vârstă de 62 ani, din localitatea Bârgăuani, se află internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piatra-Neamţ, după ce a fost atacat de doi câini din rasa Metis Amstaff. 

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, agentul Robert Costan, a declarat, marţi, că victima se afla pe drumul judeţean din localitate, moment în care cei doi câini au ieşit dintr-un ţarc amplasat în curtea unui bărbat şi l-au atacat. 

"Cei doi câini fuseseră achiziţionaţi de către un tânăr de 30 de ani, din Bârgăuani, şi transportaţi la domiciliul tatălui său de 57 de ani, unde au fost lăsaţi în grija acestuia. Având în vedere potenţialul agresiv al celor două exemplare canine şi în vederea prevenirii unor alte atacuri asupra altor persoane, proprietarii au solicitat eutanasierea acestora de către personal autorizat", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de neluare de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane. Infracţiunea se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: barbat atacat de amstaff neamţ