x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un copil de 2 ani dispărut de acasă este căutat cu elicopterul

Un copil de 2 ani dispărut de acasă este căutat cu elicopterul

28 Apr 2018   •   10:24
Un copil de 2 ani dispărut de acasă este căutat cu elicopterul

Un copil, în vârstă de 2 ani şi 8 luni, din satul Şuţu, comuna Ciurila, judeţul Cluj, a scăpat pentru câteva momente de sub supravegherea părintelui, a ieşit din curtea casei părinteşti şi nu a mai revenit.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu o bluză albastră cu gri, cu mânecă lungă, pantaloni de trening, care au pe piciorul drept un desen cu scooby doo, cu culorile roşu cu galben, încălţat cu pantofi sport de culoare gri, răspunde la numele ,,ALEX”, este tăcut, comunică doar cu persoane cunoscute.

Prefectul Ioan Aurel Cherecheș a solicitat noaptea trecută sprijinul Ministerului Apărării. Astfel, un elicopter militar a survolat azi-noapte zona în care a dispărut copilul, în încercarea de a-l repera pe micuț cu ajutorul camerelor cu termoviziune și infraroșu.

Peste 90 de jandarmi, polițiști, pompieri și salvamontiști au acționat noaptea trecută pentru a-l găsi pe micuț. Acestora li s-au alăturat numeroși localnici solidari cu familia minorului dispărut.

Având în vedere că minorul nu a fost găsit, autoritățile au oprit căutările în jurul orei 4 dimineața, acestea fiind reluate sâmbătă dimineața la ora 8.

×