x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un șofer a fost oprit după două baraje și un foc de avertisment

Un șofer a fost oprit după două baraje și un foc de avertisment

30 Apr 2017   •   15:10
Un șofer a fost oprit după două baraje și un foc de avertisment

Un şofer care se deplasa duminică dimineaţa dinspre Mangalia către Constanţa nu a oprit la semnalele poliţiştilor rutieri şi a fost oprit după ce au fost montate două baraje şi a fost executat un foc de avertisment în plan vertical, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanţa, Marius-Ovidiu Niculescu. 

"În această dimineaţă, pe raza municipiului Mangalia un conducător auto a condus un autoturism marca BMW seria 3 dinspre Mangalia către Constanţa. I-a fost efectuat semnul regulamentar de oprire de către poliţiştii rutieri, semn pe care respectivul conducător auto l-a ignorat şi a continuat drumul spre Constanţa. Pe raza localităţii Eforie Nord s-a organizat un baraj pentru oprirea conducătorului auto, care a forţat acest baraj şi a continuat drumul spre municipiul Constanţa. Pe podul din dreptul localităţii Agigea un alt baraj al poliţiştilor constănţeni a dus la oprirea acestuia, după executarea unui foc de avertisment cu armamentul din dotare în plan vertical", a declarat Marius-Ovidiu Niculescu, pentru Agerpres

El a spus că şoferul în vârstă de 40 de ani din Bucureşti a fost condus la sediul Poliţiei Rutiere din Mangalia pentru continuarea cercetărilor. 

Marius-Ovidiu Niculescu a mai precizat că s-a întocmit dosar penal deoarece conducătorul auto a refuzat testarea cu alcooltest şi prelevarea de probe biologice la spitalul municipal din Mangalia. 

Totodată, reprezentantul IPJ Constanţa a anunţat că s-a hotărât reţinerea pentru 24 de ore şoferului bucureştean, urmând a fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

×
Subiecte în articol: şofer