x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un TIR a intrat în parapetul despărților de pe A 11

Un TIR a intrat în parapetul despărților de pe A 11

09 Oct 2017   •   13:06
Un TIR a intrat în parapetul despărților de pe A 11

Șoferul unui TIR a pierdut controlul volanului, după ce a derapat pe Autostrada A 11 și a intrat în parapeții despărțitori de pe autostrada A 11. 
Accidentul a avut loc la coborârea de pe autostradă spre DN 7, spre Zona Industrială Vest, luni, 9 octombrie, în jurul orei 10:00. Din fericire, în momentul în care capul tractor a derapat și a intrat în parapeți, nu mai trecea niciun autoturism.

„Din primele informații se pare că conducătorul capului tractor nu a adaptat viteza la condițiile de trafic umed, a pierdut controlul volanului și a intrat în parapeții despărțitori. Nu au existat victime omenești, ci doar pagube materiale. În cauză s-au întocmit documentele aferente unei tamponări, șoferul fiind sancționat pentru abaterea săvârșită”, a declarat pentru Jurnal arădean/Aradon, Daniel Brînda, subinspector în cadrul Biroul Poliției Autostrăzi Vest.

Nu au existat restricții de circulație pe acest tronson. Capul tractor a intrat în zona parapetului median și a staționat pe acest marcaj. Din această cauză nu a obturat absolut deloc circulația autoturismelor. După ce a fost tras dintre parapeți, de un utilaj, capul tractor, care mai avea aproximativ 400 de metri până la ieșirea de pe autostradă, a fost scos pe roțile lui.

×