x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Imagini revoltătoare pe TikTok. Copil de 14 ani la volan, prins după ce prietenii lui au transmis live

Imagini revoltătoare pe TikTok. Copil de 14 ani la volan, prins după ce prietenii lui au transmis live

de Alice Petrescu    |    16 Noi 2022   •   11:49
Imagini revoltătoare pe TikTok. Copil de 14 ani la volan, prins după ce prietenii lui au transmis live

Un copil de 14 ani a fost prins la volan, într-un oraș din județul Vâlcea. Cercetările au început după ce prietenii lui au transmis live imaginile.

În urma apariției în spațiul public a unor imagini video pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin conducea un autoturism pe drumurile publice, Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea anunță că a fost identificat șoferul iar în cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere

t

Este vorba despre un copil de 14 ani din orașul Bălcești, județul Vâlcea, care a condus prin localitate fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

A fost întocmit dosar penal în care se fac cercetări pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În imaginile postate pe TikTok se văd mai mulţi tineri într-un autoturism aflat în mers, la volanul căruia se află un adolescent.

Autovehiculul are volan pe dreapta, iar imaginile filmate cu telefonul de pasagerul din stânga şoferului arată că autoturismul rulează într-o localitate.

Adolescenţii ascultă manele şi au şi un mesaj pentru cei care îi urmăresc pe reţeaua de socializare: ”Ne vedem în trafic băieţi mei, poliţiştii sunt fraţi mei vă pupăm”.

 

@roby_boxing #sofer #sperientex #pasat #biness #valaspevoi #nevedemintrafic

 

 

 

×
Subiecte în articol: copil la volan politia