x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vâlcea: Copil în stare gravă la spital după ce a fost lovit, pe o trecere de pietoni, de o ambulanţă în misiune

Vâlcea: Copil în stare gravă la spital după ce a fost lovit, pe o trecere de pietoni, de o ambulanţă în misiune

07 Apr 2016   •   17:31
Vâlcea: Copil în stare gravă la spital după ce a fost lovit, pe o trecere de pietoni, de o ambulanţă în misiune
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

O fată de nouă ani din Râmnicu Vâlcea a ajuns în stare gravă la spital, joi după-amiază, după ce a fost lovită de o ambulanţă, pe o trecere de pietoni, primele cercetări arătând că autosanitara era în misiune, iar copila a traversat strada în fugă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Alina Teodorescu, o fetiţă în vârstă de nouă ani a fost rănită, joi după-amiază, într-un accident produs într-un cartier de la periferia municipiului Râmnicu Vâlcea.

În urma primelor cercetări, poliţiştii au stabilit că fata, lăsată nesupravegheată, a traversat în fugă strada, pe o trecere de pietoni, şi a fost lovită de o ambulanţă care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

Copila a fost preluată de ambulanţă şi dusă la spital, surse medicale declarând că starea ei este gravă şi că medicii din Vâlcea au solicitat transferul acesteia la un spital din Bucureşti.

×