x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vaslui: Femeie mutilată în urma exploziei unui aparat de cafea

Vaslui: Femeie mutilată în urma exploziei unui aparat de cafea

03 Oct 2016   •   18:19
Vaslui: Femeie mutilată în urma exploziei unui aparat de cafea
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

O femeie din municipiul Vaslui, vânzătoare la un magazin alimentar, a fost mutilată, având şanse reduse de supravieţuire, după ce aparatul de cafea din incinta unităţii i-a explodat în faţă, luni după-amiază. 

De asemenea, în urma exploziei a fost rănită şi o clientă din magazin, care a fost transportată cu multiple plăgi tăiate, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. 

'Explozia a fost atât de puternică, încât femeii i-au fost smulse, efectiv, părţi din corp. Se fac eforturi pentru a o salva, dar şansele de supravieţuire sunt minime. Cealaltă victimă este stabilă. Din cauza suflului puternic al exploziei, geamurile s-au spart şi i-au provocat mai multe leziuni', a declarat medicul Dan Ungureanu, din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui. 

Femeia rănită grav avea magazinul în curtea locuinţei. Ea are doi copii, în vârstă de 5 ani, respectiv 15 ani, iar soţul său este plecat la muncă în străinătate. Vecinii femeii, care au apelat numărul de urgenţă 112, susţin că ambulanţa a venit foarte târziu, după ce operatorul cu care au intrat în legătură a pus foarte multe întrebări la telefon şi a trimis cu întârziere o salvare. 

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii Situaţii de Urgenţă au declarat că explozia nu a fost urmată de incendiu. AGERPRES

×