x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vaslui: Pensionari învăţaţi să utilizeze calculatorul şi internetul, în cadrul unui proiect al Consiliului Judeţean

Vaslui: Pensionari învăţaţi să utilizeze calculatorul şi internetul, în cadrul unui proiect al Consiliului Judeţean

24 Aug 2017   •   12:59
Vaslui: Pensionari învăţaţi să utilizeze calculatorul şi internetul, în cadrul unui proiect al Consiliului Judeţean

Centrul de Informare Europe Direct, din cadrul Consiliului Judeţean Vaslui, derulează în perioada 24 - 25 august, cea de-a doua ediţie a programului 'BUNI pe NET', destinat vârstnicilor care doresc să fie instruiţi în utilizarea computerului şi a internetului, acţiunea cuprinzând seminarii de dedicate persoanelor vârstnice din localităţile Vaslui, Huşi, Bârlad şi Negreşti. 

'În prima zi, acţiunea s-a bucurat de succes în rândul vârstnicilor, care s-au arătat interesaţi să afle cât mai multe lucruri despre posibilităţile de a naviga pe internet şi de a se familiariza cu calculatorul. Având tematica 'Agenda Digitală a Uniunii Europene', seminariile contribuie la dobândirea independenţei şi facilitarea vieţii persoanelor vârstnice, favorizând incluziunea socială a acestora şi îmbătrânirea activă', a declarat ofiţerul de informare din cadrul Europe Direct Vaslui, Mihaela Cozma. 

Acţiunea face parte din suita activităţilor proiectului Centrul de Informare Europe Direct, cofinanţat de Comisia Europeană prin Reprezentanţa sa din România, în cadrul programului 'Selectarea structurilor gazdă pentru centrele de informare ale Reţelei Europe Direct 2013-2017'. 

Parteneri în proiect sunt primăriile din Vaslui, Negreşti, Bârlad şi Huşi, Asociaţia Pensionarilor din Huşi şi Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor 'Elena Cuza' din Bârlad. AGERPRES 

×