x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO - Imagini de la groaznicul accident din Mamaia

VIDEO - Imagini de la groaznicul accident din Mamaia

28 Aug 2018   •   11:27
VIDEO - Imagini de la groaznicul accident din Mamaia

Au apărut primele imaginile de la teribilul accident din stațiunea Mamaia. O adolescentă de 15 ani și un tânăr de 18 ani au fost loviți pe o trecere de pietoni. 

Ambii au ajuns la spital, unul cu fractură la mână și lovit la cap, celălalt cu traumatism cranian. Martorii spun că șoferul care i-a lovit pe zebră nu ar fi frânat deloc și, în plus, și-a continuat nestingherit drumul. Tot ei susțin că tânăra ar fi fost aruncată la circa 15 metri distanță de trecerea de pietoni.

Șoferul a fost prins de polițiști la ore bune de la producerea accidentului. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și fugă de la locul accidentului.

Autorul a fost prins și dus la audieri. Va rămâne fără permis de conducere și riscă până la 5 ani de închisoare.

Amintim că, la data de 26 august a.c., un conducător auto, în jurul orei 00:20, a surprins și accidentat 2 pietoni, care s-au angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal, din dreptul restaurantului Astoria, din stațiunea Mamaia. Conducătorul auto se deplasa dinspre municipiul Constanța către orașul Năvodari, iar după producerea accidentului acesta a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonilor, o fată, de 15 ani, respectiv un băiat, de 17 ani, ambii din județul Vaslui. Aceștia au fost transportați la spital. În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, conducătorul autoturismului care a părăsit locul faptei, a fost identificat. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Ciobanu. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța și cei ai Poliției stațiunii Mamaia au participat la efectuarea cercetărilor în vederea identificării acestuia.

×