x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO - O vulpe care trăieşte lângă lacul Bucura îi uimeşte pe turişti

VIDEO - O vulpe care trăieşte lângă lacul Bucura îi uimeşte pe turişti

29 Noi 2016   •   13:20
VIDEO - O vulpe care trăieşte lângă lacul Bucura îi uimeşte pe turişti

Bella, o vulpe care are vizuina la peste 2.000 de metri altitudine, reușește să-i uimească pe turiștii pasionați de drumeții montane. Bella poate fi întâlnită în apropierea Lacului Bucura din Munții Retezat, județul Hunedoara, și se împrietenește foarte ușor cu drumeții care ajung în acest colț al masivului, scrie pressalert.ro


Emil Paco, un hunedorean pasionat de drumeții montane, a ajuns, în urmă cu câteva zile, pe malul Lacului Bucura, care este înghețat, unde s-a întâlnit cu vulpea. Bella a ajuns în scurt timp vedetă pe Facebook, după ce bărbatul a postat pe rețeaua de socializare un filmuleț în care arată cum a decurs întâlnirea cu animalul sălbatic. 


Astfel, pe filmare se poate observa cum vulpea se apropie de hunedorean, care a servit-o cu pateu. Emil Paco spune că vulpea s-a împrietenește cu mulți dintre drumeții care au ajuns la Lacul Bucura. „Îşi are vizuina în apropierea Refugiului Salvamont de la Lacul Bucura, din Retezat, şi este foarte prietenoasă cu turiştii care ajung în zonă, pentru că ştie că primeşte de mâncare”, a povestit, pentru sursa citată, autorul imaginilor.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: vulpe lacul bucura zoo animale bella vulpi