x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO - Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud este infestat cu șoareci și gândaci

VIDEO - Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud este infestat cu șoareci și gândaci

23 Sep 2016   •   10:09
VIDEO - Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud este infestat cu șoareci și gândaci

Un pacient al spitalului de Pneumoftiziologie Aiud a filmat de două ori în aceeași săptămână șoarecii din instituția sanitară. După ce acesta a postat pe Facebook prima filmare, secția respectivă a fost închisă pentru dezinsecție și și deratizare. Însă chiar și secția unde pacienții au fost mutați este iinfestată cu gândaci și șoareci.

Directorul spitalului de Pneumoftiziologie Aiud, ing. Vasile Vultur, a declarat că nu poate confirma, dar nici infirma acest incident, precizând că nu are Facebook, însă a admis că în cadrul acțiunii de deratizare și dezinsecție șoarecii ar putea ajunge și în alte compartimente.

”Problema e că putea să ajungă de oriunde și oriunde pentru că tot spitalul e de-a valma, cu mutat dintr-o parte în alta, în cadrul operațiunilor de dezinsecție și dezinfecție”, a spus Vasile Vultur.  

Pacientul care a postat filmările cu șoareci și insecte la începutul acestei săptămâni a revenit, joi, cu o altă filmare, de la secția III a Spitalului, în care sunt pacienți.

”În acest moment în secția III de Pneumoftiziologie Aiud. Alt șoarece pe ziua de azi. Și asta tot din greșeala a intrat? Secția fiind închisă, tot vina pacienților este ca lăsa ușa terasei deschisa???”, a scris pacientul, care a postat și o filmare.

Sursa: ziarulunirea.ro

 

×