x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vrancea: O maşină parcată pe o stradă din Focşani a explodat; incendiul ar fi fost provocat

Vrancea: O maşină parcată pe o stradă din Focşani a explodat; incendiul ar fi fost provocat

28 Aug 2016   •   17:30
Vrancea: O maşină parcată pe o stradă din Focşani a explodat; incendiul ar fi fost provocat

O maşină parcată pe o stradă din Focşani a fost cuprinsă de flăcări şi a explodat, fiind distrusă în totalitate, poliţiştii precizând că incendiul ar fi fost cauzat de ''folosirea intenţionată a unei surse de aprindere".

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, Paul Bîndar, a declarat duminică pentru AGERPRES că nu s-au înregistrat victime omeneşti şi nici alte pagube materiale, în urma exploziei care a avut loc, cu excepţia geamurilor unui cabinet stomatologic din apropiere, care au fost sparte.

Pompierii militari au reuşit să stingă flăcările, dar nu au mai putut salva nimic din maşina care a ars în totalitate.

Surse din cadrul anchetei spun că incendiul a fost provocat, în interiorul autoturismului distrus găsindu-se resturi dintr-o sticlă cu o bucată de material, după metoda cocktail-ului Molotov.

Proprietarul maşinii, Adrian Antonescu, a declarat poliţiştilor că nu ştie cine i-ar fi putut incendia maşina, dar le-a spus că în urmă cu patru luni a fost atacat pe scara blocului unde locuieşte de doi indivizi ce purtau cagule, care l-au bătut.

''Efectuăm verificări în vederea identificării posibililor autori şi stabilirii împrejurărilor comiterii faptelor'', a precizat pentru AGERPRES subcomisar Bogdan Toader, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea.

×