x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cu Hummeru' în Dâmboviţa!

Cu Hummeru' în Dâmboviţa!

03 Apr 2009   •   00:00

O maşină de teren marca Hummer H2 a plonjat în râul Dâmboviţa, în noaptea de joi spre vineri, ca urmare a faptului că şoferul, care conducea cu viteză excesivă a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a informat astăzi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, citată de Agerpres.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 3,00, când şoferul, un bărbat de 30 de ani din Bucureşti, conducea autoturismul pe Splaiul Unirii, dinspre P-ţa Unirii către Pasaj Mărăşeşti. Când a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 8, circulând cu viteză excesivă, iar drumul fiind în uşoară curbă către dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a plonjat în Râul Dâmboviţa.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a şoferului şi a unui tânăr de 25 de ani din Bucureşti, ocupant al locului din dreapta faţă, ambii fiind îndrumaţi de la spital la domiciliu. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare ce va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Penale sector 3, din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră.

×
Subiecte în articol: observator