x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) 100 de noi motive sa mergi la munte

(P) 100 de noi motive sa mergi la munte

25 Mai 2013   •   19:08
(P) 100 de noi motive sa mergi la munte

Nu stiu care sunt motivele tale sa mergi la munte, dar primul care imi vine in minte este unul simplu: pentru ca iti place. Iti place aerul de munte, iti place prospetimea din jur, verdele intins si racoarea diminetilor.

Iti place sa evadezi din Bucurestiul calduros si aglomerat, sa uiti de task-uri si de deadline-uri si sa alegi in schimb o carare ingusta de munte, care iti ofera spatiu de recreere si o stare de bine. Daca ii ai cu tine si pe cei mai apropiati prieteni, sau esti cu familia, iesirea la munte se va lasa cu distractie, relaxare si check-in pe Facebook.

Zilele insorite din ultima perioada ne trag semnale de alarma ca vara s-a instalat si nu are de gand sa fie altfel decat cum ne-a obisnuit: calduroasa si foarte calduroasa. Nu lasa caldura sa-ti consume energia! Pune-te pe miscare si planifica-ti cat mai multe iesiri la munte! Cat mai multe drumetii pe cinste si petreceri de neuitat la munte.

Am zis miscare si drumetie. Am zis munte. Se imbina perfect ca sa iti ofere momente foarte placute, de neuitat. Odata ajuns la munte, nu ai cum sa nu pui la cale o drumetie, o escalada, sau pur si simplu un urcat simplu pe munte. Ce sa cauti la munte daca nu experimentezi una dintre cele enumerate mai inainte?  Acum, pentru ca lucrurile sa iti iasa perfect si drumetia ta sa fie una demna de povestit prietenilor care nu au putut sa te insoteasca, trebuie sa fii echipat cum se cuvine pentru mica ta aventura.

Cand e vorba de aventura, sportul ca o aventura, Decathlon este primul care ti se alatura. De aceea te invita sa descoperi noutatile in urma lansarii sezonului de drumetie, sa descoperi ce vrei sa iei cu tine la prima iesire la munte din acest an. Decathlon face sportul accesibil tuturor si felicita iubitorii sportului, ai unei vieti active. Astfel, intr-o atmosfera dinamica si de voie buna, retailer-ul te asteapta la concursuri si workshop-uri dedicate drumetiei: concursuri de treasure hunt, escalada etc.

In cadrul celor doua workshop-uri vei invata cum sa montezi si sa demontezi un cort sau cum sa iti aranjezi cat mai bine cele necesare in rucsacul de drumetie, astfel incat iesirea ta la munte sa fie asa cum iti doresti.

Pentru ca Decathlon premiaza pasionatii de sport, in urma participarii la concursuri si la workshop-uri poti pleca acasa cu unul dintre premiile puse in joc pentru tine: 1 cort 2 secunde, rucsacuri Arpenaz – pentru copii, camasi de dama Arpenaz, tricouri Techfresh, stove twister-e, set-uri de vesela si bidoane pentru apa.


Rucsac Arpenaz 10
Rucsac mic, confortabil şi rezistent la uzură pentru plimbările în aer liber.

Capacitate:  volum 10 litri/ greutate 210g .

Depozitare: 1 buzunar exterior şi 1 buzunar interior.




Sandale Arpenaz Spartane
Imbinarea perfectă între confort, discreţie şi respirabilitate!
Daca te-ai plictisit de model, ii poti da foarte usor  un nou design, cu ajutorul fetelor ce pot fi schimbate intre ele.
Aderenta : talpă din cauciuc cu striaţii de 2 mm pentru aderenţă pe orice tip de teren.
Amortizare : Talpă intermediară din EVA ce asigură confort şi lejeritate.
Utilizare : Curele rezistente pentru inchidere rapida şi precisa.


 
Stove Twister
2900 W
Conexiune usoara la butelie (Easyclick ®), cutie rigida si compacta.
Timp de fierbere 1 L apa: 3 min 45.
Greutate: 235g.


 

 Rucsac Sierra
Perfect pentru drumetie. Este spatios si confortabil. Spate ventilat cu plasa, chinga la piept si suport pentru degete
Volum: 25 litri.
Greutate:1050.
Dimensiuni rucsac plin: h 54 * l 34
Garanţie:  2 ani



Cort Queshua XL AIR
Cort autoportant, care se instalează imediat (se poate utiliza fără cârlige, dacă nu bate vântul). Este ideal atat pentru vreme frumoasa, cat si pentru vreme ploioasa.
Posibilitatea de reparare: piese de schimb şi reparaţii beţe în Atelierul Decathlon.
Garanţie: 2 ani.



Evenimentul este dublat si de de o promotie la articole din gama de drumetie. Mai multe detalii aici.

×