x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 15.000 de turişti aşteptaţi să petreacă Revelionul pe Valea Prahovei. Vezi starea pârtiilor pe webcam jurnalul.ro

15.000 de turişti aşteptaţi să petreacă Revelionul pe Valea Prahovei. Vezi starea pârtiilor pe webcam jurnalul.ro

28 Dec 2011   •   08:59
15.000 de turişti aşteptaţi să petreacă Revelionul pe Valea Prahovei. Vezi starea pârtiilor pe webcam jurnalul.ro

Peste 15.000 de turisti sunt asteptati sa petreaca Revelionul in statiunile Azuga, Busteni si Sinaia de pe Valea Prahovei, toate locurile de cazare omologate din cele trei statiuni fiind deja rezervate.

Vezi starea partiilor pe webcam jurnalul.ro

Potrivit presedintelui ANAT Sud, Adrian Voican, toate locurile de cazare din statiunile prahovene Azuga, Busteni si Sinaia au fost rezervate pentru noaptea de Revelion.

Astfel, in cele trei statiuni sunt asteptati peste 15 000 de turisti, care vor fi cazati in hotelurile si pensiunile omologate ca unitati turistice, la care se adauga cateva mii de turisti care vor petrece sfarsitul anului in casele de vacanta din statiunile montane.

Adrian Voican a declarat ca si anul acesta, la fel ca si in anii trecuti, cea mai cautata destinatie de Revelion a fost statiunea Sinaia, iar primele pachete turistice vandute au fost cele la hotelurile de trei si patru stele.

Anul acesta, tarifele de Revelion in statiunile de pe Valea Prahovei au fost considerabil mai mari, comparabil cu ofertele de Craciun.

In statiunea Busteni, Revelionul la un hotel de trei stele costa 399 de euro de persoana, pret care include trei nopti de cazare cu pensiune completa, cina festiva, acces gratuit la jacuzzi, sauna, piscina si internet.

Revelionul la un hotel de cinci stele din statiunea Azuga costa 755 de euro de persoana, iar cei care au ales aceasta oferta vor beneficia de patru nopti de cazare cu mic dejun si cina incluse, la care se adauga cina festiva in noaptea de Revelion si acces la spa.

La Sinaia, revelionul la un hotel de trei stele costa 1.440 de lei de persoana si include patru nopti de cazare in camera standard, mic dejun, cina festiva de Revelion, brunch si cina festiva in prima zi a anului 2012, divertisment, acces la sauna si la jacuzzi.

Unii proprietari de pensiuni de pe Valea Prahovei au pregatit oferte pentru grupuri de turisti. La Busteni, spre exemplu, o pensiune de trei stele, cu o capacitate de 25 de persoane, a putut fi inchiriata de Revelion pentru suma de 3.000 de euro, iar pentru acesti bani turistii beneficiaza de trei nopti de cazare si una gratis.

De asemenea, cei care au cumparat pachete turistice de Revelion inainte de 1 decembrie au beneficiat, in unele hoteluri, de discount-uri de pana la zece la suta din pretul pachetului turistic.

(Mediafax)

×