x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 24 de artisti romani sunt gata pentru cel mai mare karaoke din Romania

24 de artisti romani sunt gata pentru cel mai mare karaoke din Romania

09 Mai 2013   •   20:16
 24 de artisti romani sunt gata pentru cel mai mare karaoke din Romania

Pe 17 mai 2013, orasul natal al lui Daniel Buzdugan gazduieste cel mai mare karaoke din Romania. Evenimentul fenomen care poarta numele „Forza ZU” va avea loc in Piata Palatului din Iasi, incepand cu ora 19.
 
Ascultatorii Radio ZU din toata tara sunt invitati sa fie martori la un spectacol unic. Toti cei prezenti vor avea ocazia sa cante alaturi de 24 dintre cele mai mari nume ale industriei muzicale romanesti. Prezentatorii Buzdugan si Morar ii vor invita pe scena pe Alex Velea, Smiley, Horia Brenciu, Antonia, Andra, Voltaj, Inna, Connect-R, Akcent, Vunk, Corina, Puya, Sore, B.U.G. Mafia, Lora, Ruby, Hi-Q, Deepcentral, Elena Gheorghe, Andreea Banica, Cabron, What’s Up, CRBL si Grasu XXL. Publicul va fi „incalzit” de catre Adi Mihaila „The Hitman” si DJ Energy K. Versurile fiecarei piese cantate de catre artistii ZU vor fi afisate pe un ecran gigant, astfel fiecare dintre cei care vor participa la eveniment vor avea posibilitatea sa cante vers cu vers hiturile lor preferate.
 
Imnul Forza ZU 2013 a adus impreuna intr-o singura piesa o mare parte dintre artistii care vor fi prezenti pe scena evenimentului. Cei care vor sa invete refrenul care va energiza Piata Palatului pe 17 mai trebuie doar sa caute pe YouTube „Radio ZU All Stars – Imnul Forza ZU 2013” ( http://youtu.be/676KqCvbLco).
 
Forza ZU se afla la a treia editie. Totul a inceput in 2011 la Brasov unde peste 13.000 de oameni gata de distractie au umplut Piata Sfatului. In 2012, la Timisoara, in fata scenei si-au facut loc peste 30.000 de petrecareti. Anul acesta, Piata Palatului se pregateste sa doboare un nou record la Forza ZU, cel mai mare karaoke din Romania. Evenimentul este realizat cu sprijinul Primariei Iasi.

×