x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Criminalii autostopişti de la Călăraşi sunt doi elevi!

Criminalii autostopişti de la Călăraşi sunt doi elevi!

02 Dec 2017   •   13:16
Criminalii autostopişti de la Călăraşi sunt doi elevi!

Cei doi autori ai teribilei crime de la Călăraşi şi-au recunoscut fapta. Tinerii, ambii elevi de liceu, unul de 18 ani şi celălalt de 16, au explicat în detaliu modul în care au comis fapta. Ei au plănuit cu o săptămână înainte să ucidă pe cineva în scopul obținerii unei mașini.


Datele anchetei de până acum au stabilit că tinerii voiau să fure maşina, deşi niciunul dintre ei nu are permis de conducere, precum şi banii pe care şoferul şi soţia lui îi aveau la ei.

Poliţiştii spun că după crimă, „cei doi s-au întors acasă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat”.

Reamintim că în seara zilei de 24 noiembrie, în dreptul localității Tudor Vladimirescu, din județul Călărași, Ion Constantin și soția sa, Violeta, au fost înjunghiați de doi tineri pe care au vrut să îi ajute, luându-i la "ocazie".

Violeta Constantin a povestit că ea şi soţul său au fost atacaţi din senin cu cuţitele de cei doi străini, care se aflau pe bancheta din spate a maşinii.

Atacul a avut loc în momentul în care au oprit maşina în dreptul localităţii Tudor Vladimirescu, pentru ca autostopiştii au cerut să coboare. După ce soţul femeii a oprit maşina, cei doi tineri au scos cuţitele şi au început să atace. Tânărul aflat în spatele şoferului l-a înjunghiat mortal pe bărbat în gât şi spate, iar celălalt, aflat în spatele femeii, a înjughiat-o pe aceasta în spate, deasupra omoplatului, apoi amândoi au sărit din maşină şi au fugit.

Din fericire, femeia a apucat să se aplece spre bordul maşinii, evitând o lovitură fatală la gât.

×
Subiecte în articol: criminali Calarasi masina