x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident bizar la Odorhei: 10 elevi au fost răniţi după ce au căzut de pe platforma unui TIR în mişcare

Accident bizar la Odorhei: 10 elevi au fost răniţi după ce au căzut de pe platforma unui TIR în mişcare

11 Mai 2012   •   18:15
Accident bizar la Odorhei: 10 elevi au fost răniţi după ce au căzut de pe platforma unui TIR în mişcare

Zece elevi din Odorheiu Secuiesc au ajuns la spital, vineri seara, dupa ce au cazut de pe platforma unui tir aflat in mers, trei dintre ei fiind in stare mai grava, cu traumatisme craniene si contuzii lombare.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Harghita, Gheorghe Filip, a declarat Mediafax ca mai multi elevi din Odorheiu Secuiesc participau la o parada pe platforma unui tir care strabatea strazile orasului, in cadrul Zilelor Elevilor.

In timp ce dansau si cantau pe platforma tirului, intr-o curba usoara, acesta a intrat in balans, elevii s-au dezechilibrat, cazand unii peste altii, iar balustrada de protectie din lemn a cedat sub greutatea lor.

Mai multi adolescenti au cazut pe asfalt, zece dintre ei ranindu-se si ajungand la spital.

Seful Serviciului Judetean de Ambulanta Harghita, dr. Peter Szilard, a declarat ca din cei zece raniti trei sunt in stare mai grava.

"Trei persoane au fost transportate la UPU cu traumatisme craniene si cu contuzii lombare, doua fete cu ambulantele si o alta fata cu autospeciala echipajului de prim ajutor din localitate", a spus dr. Peter Szilard.

Politia a declansat o ancheta in urma careia va stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.

×
Subiecte în articol: accident odorheiu secuiesc elevi