x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident GRAV pe DN 1D. Opt persoane au fost rănite într-un accident în care a fost implicat un microbuz de persoane

Accident GRAV pe DN 1D. Opt persoane au fost rănite într-un accident în care a fost implicat un microbuz de persoane

30 Mai 2015   •   09:59
Accident GRAV pe DN 1D. Opt persoane au fost rănite într-un accident în care a fost implicat un microbuz de persoane
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images
UPDATE
Opt persoane au fost transportate la spital în urma accidentului care a avut loc sâmbătă dimineaţă, pe DN 1D, la Cioceni, şi în care a fost implicat şi un microbuz.

Directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova (SAJ), Mădălin Ipatie, a declarat pentru AGERPRES că în urma impactului dintre un microbuz şi o autoutilitară opt persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Victimele, între care şi un copil de 10 ani, au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a unităţii sanitare cu traumatisme craniene şi traumatisme la nivelul membrelor, inclusiv o fractură, însă viaţa lor nu este în pericol, a precizat sursa citată.

Directorul SAJ nu a putut spune câte dintre cele opt victime provin din microbuzul de persoane.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul în care au fost implicate un microbuz, în care se aflau 15 persoane, şi o autoutilitară, în care se aflau trei persoane, s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers.

Stirea initiala
Două persoane au fost grav rănite sâmbătă dimineaţă după ce microbuzul în care se aflau a intrat în coliziune cu o autoutilitară, accidentul având loc pe DN 1D, la Cioceni.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că, din primele date de la faţa locului, în urma impactului dintre cele două autovehicule implicate două persoane din microbuz au fost grav rănite iar altele au suferit răni mai uşoare, însă deocamdată nu se poate spune cu exactitate numărul victimelor, informeaza Agerpres.

În acest moment nu se cunoaşte cauza producerii accidentului, Brezeanu precizând că microbuzul în care se aflau 15 persoane şi autoutilitara mergeau pe acelaşi sens, spre Urziceni.  

Centrul INFOTRAFIC anunță că la ora 9:25, traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe DN1D, pe raza localităţii Cioceni (spre Ciorani), din cauza unui accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară şi un microbuz de transport persoane.

Potrivit primelor informaţii, microbuzul de transport persoane s-ar fi angajat în depăşirea autoutilitarei, moment în care aceasta ar fi virat stânga, intrând în coliziune cu microbuzul.


×
Subiecte în articol: accident dn 1d judetul prahova