x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident în lanţ cu 40 de maşini, în Alba. Traficul rutier este întrerupt pe A1, pe sensul Sebeş - Cunţa

Accident în lanţ cu 40 de maşini, în Alba. Traficul rutier este întrerupt pe A1, pe sensul Sebeş - Cunţa

22 Dec 2013   •   10:12
Accident în lanţ cu 40 de maşini, în Alba. Traficul rutier este întrerupt pe A1, pe sensul Sebeş - Cunţa

Un accident rutier în lanț în care au fost implicate circa 40 de mașini s-a petrecut în această dimineață pe A1, în zona Sebeș-Cunța, din cauza poleiului acumulat pe carosabil și a ceții dense, relatează sebesinfo.ro.

Potrivit IPJ Alba, din cauza poleiului format pe carosabil peste 40 de autovehicule care circulau pe sensul Sebeș – Cunța au intrat în coliziune. O victimă a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale unei mașini. La fața locului se află numeroase echipaje de descarcerare SMURD, poliție și ambulanță. Traficul a fost redirecționat din cauză că s-au format coloane de mașini.

“Traficul este întrerupt pe autostrada A1, din cauza unor tamponări în lanț. Conform primelor informaţii, o persoană a fost rănite. De altfle, pentru judeţul Alba este valabilă o avertizare nowcasting referitoare la ceaţă şi depunere de chiciură. Recomandăm reducerea vitezei pe carosabilul umed. Încă nu am primit informaţii despre persoana rănită. Coloane nu mai sunt, pentru că traficul a fost deviat, dar sunt maşinile implicate în carambol. Acestea vor fi trimise înapoi, prin Sebeş. Atunci se va acţiona şi cu material antiderapant şi circulaţia va fi reluată. Este singura situaţie de acest gen dar nu ne-au fost semnalate situaţii deosebite. Accidentul acesta s-a produs din cauza carosabilului alunecos”, a declarat Paul Ulieru, reprezentantul Infotrafic.
 


×