x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident rutier pe DN 7, lângă Arad, soldat cu 3 victime

Accident rutier pe DN 7, lângă Arad, soldat cu 3 victime

22 Feb 2017   •   11:49
Accident rutier pe DN 7, lângă Arad, soldat cu 3 victime
Sursa foto: Colaj FOTO: aradon.ro
Trei persoane au fost rănite miercuri dimineaţa în urma unui accident rutier dintre un autotren şi un autoturism, care a avut loc pe DN7 Arad - Deva, în zona localităţii Bătuţa, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Vasile Goldiş" Arad, maior George Pleşca.

Potrivit sursei citate, cele trei persoane rănite, dintre care una foarte grav, au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, după ce li s-a acordat primul ajutor la faţa locului.

ISU Arad a intervenit la faţa locului cu un echipaj descarcerare, un echipaj SMURD al Secţiei de Pompieri Bârzava şi un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul Arad, în sprijin fiind solicitat şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad.

"La locul accidentului au fost găsite trei victime, bărbaţi, toate în autoturism, două dintre victime fiind încarcerate. În urma operaţiunilor efectuate de către echipajul descarcerare, cele două victime încarcerate au fost extrase dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, fiind predate în viaţă echipajelor de prim ajutor, pentru a fi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. A treia persoană, în stare foarte gravă, a fost preluată de către echipajul SMURD de terapie intensivă şi transportată, de asemenea, către Unitatea de Primiri Urgenţe a SCJU Arad", a precizat George Pleşca.

La locul accidentului s-au deplasat şi poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Judeţean din cadrul IPJ Arad, pentru a stabili cauzele care au condus la producerea accidentului şi pentru stabilirea vinovaţilor.

Sursa - AGERPRES

×
Subiecte în articol: dn7 arad