x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adrian Năstase, la un nou termen în dosarul Zambaccian: După 8-9 ani de hărţuire permanentă, starea de spirit nu poate fi cea mai bună

Adrian Năstase, la un nou termen în dosarul Zambaccian: După 8-9 ani de hărţuire permanentă, starea de spirit nu poate fi cea mai bună

07 Oct 2013   •   10:09
Adrian Năstase, la un nou termen în dosarul Zambaccian: După 8-9 ani de hărţuire permanentă, starea de spirit nu poate fi cea mai bună

Adrian Năstase a ajuns, în această dimineaţă, la Înalta Curte De Casaţie şi Justiţie, într-un nou termen în dosarul Zambaccian. Fostul premier a declarat că starea sa de spirit nu este una foarte bună.

„Pentru cineva care nu are nici foarte multă activitate publică, nici nu a venit de 200 de ori cum am venit eu la Înalta Curte în acești ani, nu este plăcut. În plus cred că realizați că după 8-9 ani de hărțuire permanentă înseamnă în primul rând presiune asupra familiei, iar starea de spirit nu poate să fie cea mai bună”, a declarat Năstase, după ce a fost întrebat cum se simte soția sa.

Fostul premier Adrian Năstase a declarat luni că nu știe dacă procurorul Lucian Papici este sau nu "băsist", însă i se pare ciudată "pasiunea" care se pune în legătură cu menținerea unui procuror într-o funcție de conducere.

"Nu știu dacă este băsist sau nu. Eu știu că dosarele pe care le-a pornit cel puțin în legătură cu mine au fost toate anulate de către Înalta Curte și a fost nevoie de o nouă serie de cercetări, în condițiile în care acest lucru avea o anumită semnificație politică la vremea respectivă, așa încât îmi este foarte greu să vorbesc despre acest subiect și în mod evident aș fi subiectiv", a declarat Adrian Năstase la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, unde se judecă un nou termen al dosarului Zambaccian.

Năstase a spus că i se pare ciudată "pasiunea" care se pune în legătură cu menținerea unui procuror într-o funcție de conducere, în condițiile în care lui Papici i-au expirat cele două mandate.

El a refuzat să răspundă întrebărilor insistente puse de jurnaliști în legătură cu declarațiile premierului Victor Ponta cu privire la procurorul Lucian Papici, schimbat recent din funcția de procuror șef al Secției I a DNA.

"Dacă vă închipuiți că voi da o declarație acum, pe care să o folosiți în această chestiune, vă înșelați. Mă știți mult prea bine", a încheiat Năstase.

×
Subiecte în articol: adrian nastase dosarul zambaccian