x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Al cincilea caz de coronavirus, confirmat în România. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 16 ani

Al cincilea caz de coronavirus, confirmat în România. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 16 ani

04 Mar 2020   •   14:52
Al cincilea caz de coronavirus, confirmat în România. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 16 ani
Sursa foto: Victor Stroe

Un al cincilea caz de coronavirus a fost confirmat pe teritoriul României, miercuri, a precizat ministrul interimar al Sănătății, Victor Costache. 

Al cincilea pacient ar fi un tânăr în vârstă de 16 ani, nepotul bărbatului de 47 de ani confirmat ieri, potrivit unui comunicat al Grupului de Comunicare Strategică. Conform primelor informații din partea DSP Timiș, tânărul este asimptomatic, afebril. Băiatul urmează să fie transportat cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara.  

De asemenea, rezultatele de astăzi ale probelor luate de la bărbatul de 47 de ani sunt negative și urmează conform procedurii un nou test la distanță de 24 de ore față de ultimul realizat, mai informează Grupul de Comunicare Strategică.

La Spitalul din Timișoara sunt internați doi pacienți confirmați cu noul coronavirus. Primul depistat pe teritoriul țării noastre ca fiind pozitiv este considerat vindecat după ce două teste au ieșit negative la un interval de 24 de ore unul de celălalt. Bărbatul a fost externat în data de 3 martie.

În prezent, trei pacienți sunt internați la Timișoara, iar unul la Cluj-Napoca.

 

×
Subiecte în articol: coronavirus