x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Al doilea castigator la „Toate 3"

Al doilea castigator la „Toate 3"

22 Mai 2004   •   00:00
Al doilea castigator la „Toate 3"

Aurel Parvalescu a castigat ieri la concursul Jurnalului National un jackpot de 40.000.000 de lei, reprezentand reporturile pe trei zile. Castigatorul este din Bucuresti si a plans de bucurie cand a descoperit pe prima pagina a Jurnalului National talonul norocos.

CATALIN PRUTEANU

Cand echipa noastra a mers acasa la Aurel Parvalescu pentru a-i inmana premiul de 40.000.000 de lei, a gasit mare sarbatoare. Se adunasera rudele si prietenii, iar o sticla de sampanie se golise deja. Aurel este fierar-betonist, are 34 de ani, nu e casatorit si locuieste in cartierul bucurestean Militari impreuna cu parintii si cu fratele. Si el, si fratele citesc Jurnalul National zilnic, in drum spre locul de munca. „Fratele meu a facut si colectie. Are un teanc de exemplare in dormitor", spune Aurel.

A plans cand a vazut ca a castigat

„Am cumparat dimineata Jurnalul National, de la un chiosc, dupa ce l-au mai cumparat doi politisti inainte. Am razuit talonul, m-am uitat pe ultima pagina, la serii, si mi s-au inmuiat picioarele", spune Aurel. Ghiorghita Neamu, cuscra lui Aurel, spune mai multe: „Aurel a inceput sa planga atunci cand s-a convins ca a castigat atata banet. Asta pentru ca e prima data cand vedem cu ochii nostri ca se poate castiga."

Ca sa fie sigur ca nu greseste, Aurel Parvalescu a mai cumparat un exemplar din Jurnalul National si a comparat taloanele. Doar primul era castigator, asa ca a sunat la redactie. „Nici nu stiam ce sa vorbesc, de atata emotie. Cei de acolo mi-au cerut seria castigatoare si au spus ca ma suna ei peste zece minute. N-am mai avut rabdare si am sunat tot eu, dupa cinci minute. Nici nu mai aveam baterie la telefon. Am luat ziarul castigator cu mine, nu l-am lasat nicaieri, de frica sa nu mi-l fure cineva. M-am gandit ca trebuie sa vin la redactie si, cand am auzit ca e la etajul 8, mi s-a facut frica, pentru ca mi-e frica sa merg cu liftul. Mi-e frica. Dar urcam pe scari, nici o problema", spune Aurel, inca emotionat de premiul de 40.000.000 de lei, insa putin mai relaxat.

Aurel citeste Jurnalul National de mai bine de un an si a participat la toate concursurile ziarului nostru, dar ieri a fost mult-asteptata zi norocoasa. „Eu si fratele meu citim mai ales pagina de sport, dar, dupa mine, e un ziar complet, in toate sensurile posibile."

Mobila pentru dormitor si vacanta la mare

„Cu banii castigati imi voi cumpara mobila pentru dormitorul meu. Restul, pentru mare si pentru nepoti", marturiseste Aurel Parvalescu. „Nimeni din familie n-a mai castigat la vreun concurs, doar o cunostinta a primit un premiu de la Antena1", spune si cumnatul lui Aurel. Venitul lunar al castigatorului este de 6-7 milioane de lei, iar cele 40.000.000 primite ieri sunt o adevarata mana cereasca. „E un ziar in care ai ce citi, un ziar consistent, plin de informatie si de lucruri interesante. O spun pentru ca m-am convins de asta cu ochii mei, nu va fac reclama gratuita", afirma cuscra lui Aurel Ghiorghita Neamu. „Eu raman un cititor fidel al Jurnalului National si sper ca si altii sa castige si sa se bucure tot atat cat m-am bucurat si eu", declara Aurel, cel care a castigat ieri, la Concursul Toate 3, un jackpot de 40.000.000 de lei.
×
Subiecte în articol: observator aurel