x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alertă / Copil dispărut – Petru Emanuel Georgian

Alertă / Copil dispărut – Petru Emanuel Georgian

24 Iun 2008   •   00:00
Alertă / Copil dispărut – Petru Emanuel Georgian

A disparut ieri, 23 iunie, in timp ce se afla, alaturi de unchiul sau, cu oile la pascut, in apropierea unui siloz de cereale din localitatea Nicolae Bălcescu.



PERCU EMANUEL GEORGIAN are 9 ani si este din judetul Constanta. A disparut ieri, 23 iunie, in timp ce se afla, alaturi de unchiul sau, cu oile la pascut, in apropierea unui siloz de cereale din localitatea Nicolae Bălcescu. La un moment dat, baiatul a plecat spre Statia CFR Nicolae Bălcescu, sa caute un bidon cu dezinfectant pentru ovine, pierdut mai devreme. Nu a mai revenit. Disparitia a fost sesizata politiei de mama baiatului abia astazi. La fata locului s-a deplasat o echipa operativa. Emanuel are 1,10 – 1,15 m inaltime, par saten tuns scurt, ochi caprui. La data disparitiei, era imbracat cu un bluzon cu gluga, de culoare alb cu albastru, pantaloni de tip blue-jeans de culoare neagră, iar in picioare era incaltat cu pantofi tip sport de culoare albă, cu siret.

Cei care au vazut acest copil sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

×
Subiecte în articol: observator