x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alina Gorghiu despre autostrada Sibiu-Orăţtie: Cineva trebuie să răspundă pentru o lucrare făcută în bătaie de joc

Alina Gorghiu despre autostrada Sibiu-Orăţtie: Cineva trebuie să răspundă pentru o lucrare făcută în bătaie de joc

15 Oct 2015   •   22:27
Alina Gorghiu despre autostrada Sibiu-Orăţtie: Cineva trebuie să răspundă pentru o lucrare făcută în bătaie de joc

Liberalii vor propune crearea unei comisii parlamentare de anchetă care să analizeze construirea segmentului de autostradă Sibiu-Orăştie, a anunţat joi copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

"Cineva trebuie să răspundă pentru o lucrare făcută în bătaie de joc, finalizată doar pentru a da ocazia unora să taie o panglică electorală. Noile informaţii arată că ceea ce a fost prezentat public drept 'fisuri superficiale' la nivelul unor segmente din această autostradă reprezintă, de fapt, crăpături profunde, iar în loc de 'reparaţii' au fost necesare, de fapt, demolarea şi reconstruirea acestor porţiuni", a scris Gorghiu pe Facebook.

Ea susţine că infrastructura este "marele eşec" al Guvernului. "Mă întreb dacă PSD ar avea ceva de obiectat la o analiză serioasă. (...) Campion al recordurilor negative, anul acesta Guvernul a reuşit performanţa de a închide mai mulţi kilometri decât a inaugurat - 22 de km închişi faţă de 13 inauguraţi", a arătat Alina Gorghiu.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a impus constructorului autostrăzii Orăştie-Sibiu, Salini Impregilo, să refacă porţiunea de 200 - 300 de metri din corpul de autostradă unde au apărut degradările.

×
Subiecte în articol: autostrada sibiu-orastie alina gorghiu