x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Am primit la redacţie - Radu Silaghi, despre cum a fost cu aviara în Sectorul 4

Am primit la redacţie - Radu Silaghi, despre cum a fost cu aviara în Sectorul 4

14 Iun 2008   •   00:00

"Jurnalul Naţional a publicat, în ediţia din 12 iunie, articolul intitulat «La cerşit voturi în Cimitirul Bellu». Autorul articolului aduce acuze la adresa mea fără a prezenta vreun document pentru veridicitate şi limitîndu-se la a cita articole de presă publicate anterior, la rîndul lor fără susţinerea unor documente..."



"Jurnalul Naţional a publicat, în ediţia din 12 iunie, articolul intitulat «La cerşit voturi în Cimitirul Bellu». Autorul articolului aduce acuze la adresa mea fără a prezenta vreun document pentru veridicitate şi limitîndu-se la a cita articole de presă publicate anterior, la rîndul lor fără susţinerea unor documente.

Apreciez libertatea de expresie, am luptat pentru ea în Revoluţia din 1989. Tocmai de aceea solicit să-mi acordaţi şi mie dreptul de a mă exprima.

Autorul articolului acuză că în timpul crizei provocate de gripa aviară eu aş fi dat «ordinul aberant al evacuării a 13.000 de oameni», aducînd ca pseudoargument «o adresă a Jandarmeriei Române». Eu vă prezint documente palpabile că nu a fost aşa. În plus, în perioada gripei aviare, dl Inimăroiu, care se afla la vînătoare în Suedia, şi-a delegat atribuţiile de primar al Sectorului 4, în mod ilegal, dnei Mariana Stan, angajată a Primăriei, şi nu unui viceprimar, aşa cum prevede legea. Doamna Stan, care acum este colegă de dosar penal cu dl Inimăroiu, luase decizia să pună în carantină zona Progresul pentru două săptămîni, 13 mii de oameni urmînd să fie izolaţi.

Eu am fost cel care a anulat acest ordin împreună cu subcomisarul Vîja Mitică, responsabil al zonei respective din partea Secţiei nr. 16 de Poliţie, martor al acelui eveniment fiind chiar reporterul Antenei 1 Dana Belciug."
Vă asigur de întreg respectul meu,

Radu Silaghi - Candidat al PD-L la Primăria Sectorului 4

×
Subiecte în articol: observator