x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Anchetă la Spitalul Judeţean Vaslui, după ce a dispărut un făt care trebuia supus examenului medico-legal

Anchetă la Spitalul Judeţean Vaslui, după ce a dispărut un făt care trebuia supus examenului medico-legal

16 Feb 2016   •   10:30
Anchetă la Spitalul Judeţean Vaslui, după ce a dispărut un făt care trebuia supus examenului medico-legal
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a demarat o anchetă, după ce un făt de 21 de săptămâni, care trebuia supus unui examen medico-legal nu a mai fost găsit în Secţia de Obstetrică-Ginecologie a unităţii sanitare, fiind cel mai probabi aruncat ca deşeu biologic.

"A fost demarată o anchetă internă pentru a vedea cine se face vinovat de situaţia creată şi vom lua măsurile necesare', a declarat, marţi, pentru AGERPRES, managerul SJU Vaslui, Ana Rinder.

Fătul s-a născut mort, după ce mama, o femeie în vârstă de 36 de ani a fost victima unei agresiuni, în acest caz reprezentanţii Poliţiei dispunând efectuarea unui examen medico-legal pentru a stabili dacă între loviturile primite de femeie şi decesul fătului a existat vreo legătură.

'Femeia a sesizat mergea pe un drum din sat, a fost lovită de doi bărbaţi. După un timp, femeia s-a simţit rău şi a ajuns la spital cu ambulanţa, unde a pierdut sarcina. În cauză, poliţiştii au dispus efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili dacă există legătură de cauzalitate între loviturile primite atunci de la cele două persoane şi avort', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Loredana David.

Sursa: Agerpres

×