x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Andreea Cosma, dezvăluire cutremurătoare. Cum a ajuns să piardă sarcina din cauza procurorului "Portocală"

Andreea Cosma, dezvăluire cutremurătoare. Cum a ajuns să piardă sarcina din cauza procurorului "Portocală"

22 Oct 2017   •   22:20
Andreea Cosma, dezvăluire cutremurătoare. Cum a ajuns să piardă sarcina din cauza procurorului "Portocală"

Deputatul Andreea Cosma a făcut, în ediția de duminică a emisiunii "Sinteza zilei", noi mărturisiri cutremurătoare despre procurorul "Portocală".

Din cauza procurorului DNA Mircea Negulescu, zis Portocală, a trecut prin momente de groază, care au culminat apoi cu pierderea unei sarcini.

"Am rămas însărcinată cam în aceeași perioadă în care am fost învinuită, am și depus la un moment dat la dosar, printr-un avocat că sunt însărcinată, dar în luna noiembrie după ce mi-a făcut perchezițiile, a început o presiune asupra mea prin interpuși, prin diferiți avocați, prin diferite persoane care erau parte în dosarul celălalt. În fiecare zi auzeam că mâine voi fi arestată.

 

La două luni după această presiune începusem să îmi iau copilul și să dorm la diferiți prieteni pentru că deja mi-era frică să mai dorm acasă. Nu voiam să mă sustrag, dar e de preferat să primești un telefon să fii căutată, decât să vină mascații la 6 dimineața să mă smulgă de lângă copilul meu de 3 ani. E cel mai oribil moment care i se poate întâmpla unei mame. (...) Toate aceste presiuni, toată această panică m-a făcut ca în trei luni să pierd sarcina", a povestit Andreea Cosma.

×
Subiecte în articol: andreea cosma