x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE Frații TATE, cu Coranul în fața instanței

UPDATE Frații TATE, cu Coranul în fața instanței

de Andreea Tiron    |    10 Ian 2023   •   12:34
UPDATE Frații TATE, cu Coranul în fața instanței
Sursa foto: Lucian Alecu

Update: Fraţii Tate au ajuns la Curtea de Apel unde se decide dacă vor fi eliberaţi din arest. Ei au venit cu Coranul în sala de judecată și își motivează cererea pe faptul că au copii în România și trebuie să-i crească. 

Update Frații Andrew și Tristan Tate au apărut, astăzi, în fața instanței pentru a cere să fie eliberați. Ei au venit cu Coranul în sala de judecată și își motivează cererea pe faptul că au copii în România, cu mai multe femei, și trebuie să-i crească. 

Frații Tate se află în sala de judecată

Update: Fraţii Tate au ajuns la Curtea de Apel unde se decide dacă vor fi eliberaţi din arest. 

Andrew Tate a postat un mesaj pe Twitter în care a spus că este "greu de ucis" pentru că "Matrix m-a atacat, dar nu poţi ucide o idee".

Instanta

Acuzaţi de trafic de persoane şi viol, Tristan şi Andrew Tate vor fi aduşi la Curtea de Apel Bucureşti. Potrivit www.antena3.ro, între timp au apărut noi informaţii despre cei doi fraţi. Ambii au copii în România.

"Andrew este un om deosebit"

Fosta directoare a penitenciarului Craiova-Pelendava, acum vedetă pe o platformă online destinată adulților, a postat un clip video pe TikTok în care i-a luat apărarea lui Andrew Tate:

”Subiectul despre care vreau să vorbesc acum cu voi este Andrew Tate. Andrew este un om deosebit, un om care respectă femeile și care tratează pe toată lumea frumos. Am lucrat vreo 20 de ani în sistemul penitenciarelor. Am locuit o perioadă în casă cu acest om și vreau să spun că pe mine m-a tratat ca pe o soră și m-a ajutat foarte mult. 

În momentul în care eu am vrut să plec din București și să continui în Craiova, nu a fost nicio problemă, a spus că mă pot întoarce oricând, putem colabora și la distanță și totul a fost ok. Nu cred că este genul de bărbat care să folosească forța pentru a avea o femeie, este un bărbat frumos, carismatic. Nu ar avea de ce să recurgă la forță. Niciun model din casa aceea nu a fost forțat! Niciun moment nu a forțat pe nimeni! Tot ce se spune despre el cred că se datorează faptului că a deranjat foarte mulți oameni influenți prin faptul că este vertical și că a spus fix ce avea de spus”, povestește femeia, cunoscută acum ca Sexy Brunette.  

Fraţii Tate şi cele două românce care îi ajutau au fost arestaţi pe 30 decembrie 2022 pentru trafic de persoane, viol şi sechestrare de persoane. Astăzi, judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti vor judeca cererea fraţilor de a ieşi din arest.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Fratii Tate

×
Subiecte în articol: Andrew Tate eliberare