x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antena 1 - Şef nou la Observator

Antena 1 - Şef nou la Observator

de Jurnalul National    |    26 Oct 2007   •   00:00
Antena 1 - Şef nou la Observator
Sursa foto: LUCIAN ALECU/

De la 1 decembrie se incheie mandatul lui Vlad Petreanu (foto) ca director editorial la conducerea Departamentului Ştiri ANTENA 3 - departament care realizează şi Observatorul, emisiunea de ştiri a ANTENEI 1.

De la 1 decembrie se incheie mandatul lui Vlad Petreanu (foto) ca director editorial la conducerea Departamentului Ştiri ANTENA 3 - departament care realizează şi Observatorul, emisiunea de ştiri a ANTENEI 1. "In ultimii trei ani, arată un comunicat al Antenei 1, domnul Petreanu a supervizat şi coordonat o serie de proiecte importante, care au vizat dezvoltarea Departamentului Ştiri, printre care lansarea şi poziţionarea canalului de ştiri ANTENA 3 şi relansarea, intr-o nouă formulă grafică, scenografică şi editorială, a Observatorului. Schimbarea de la conducerea Departamentului este determinată in egală măsură de consumul de energie şi creativitate care a fost necesar pentru implementarea acestor dezvoltări, căt şi de nevoia aplicării unor noi linii editoriale in perioada următoare in programele Departamentului. Experienţa domnului Petreanu va fi valorificată in continuare prin dezvoltarea, in cadrul grupului de presă, a unei serii de iniţiative care-i vor pune in valoare calităţile jurnalistice."

Acelaşi comunicat anunţă că, incepănd cu aceeaşi dată, Aura Ţiţirigă, redactor-şef al Departamentului Ştiri ANTENA 3, va ocupa şi funcţia de redactor-şef al emisiunilor reunite sub brandul "Observator".

×
Subiecte în articol: observator