x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Apa Nova: Posibile acumulări de apă în principal în zonele depresionare ale Capitalei

Apa Nova: Posibile acumulări de apă în principal în zonele depresionare ale Capitalei

31 Mai 2022   •   18:13
Apa Nova: Posibile acumulări de apă în principal în zonele depresionare ale Capitalei

Apa Nova, furnizorul de servicii de apă şi canalizare pentru Bucureşti, anunţă că, date fiind alertele meteo de ploi torenționale estimate marți în Bucureşti, sunt posibile acumulări de apă în principal în zonele depresionare ale Capitalei.

Având în vedere avertizările meteorologice emise de către Administrația Națională de Meteorologie, este posibil să se înregistreze acumulări de apă în principal în zonele depresionare ale orașului.

„Compania Apa Nova, furnizorul de servicii de apă și canalizare pentru Municipiul București, este pregătită să intervină cu 13 hidrocurățitoare, 27 autoutilitare, 21 echipamente de pompare și un personal format din 120 specialiști. Echipele sunt amplasate preventiv în teren în zonele cu potențial risc de acumulare. De asemenea, Apa Nova colaborează în toată această perioadă cu Poliția Rutieră, Administrația Străzilor și Societatea de Transport București, în scopul minimizării impactului evenimentului pluviometric asupra locuitorilor Capitalei”, anunță compania.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteo Cod roșu de ploi torențiale pentru Capitală, în vigoare până la 18.30. Bucureștenii au primit mesaje de „alertă extremă” din partea RO-ALERT.

×
Subiecte în articol: apa nova