x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ApaNova intervine în București cu 15 hidrocurățitoare, 17 autoutilitare și 16 echipamente de pompare

ApaNova intervine în București cu 15 hidrocurățitoare, 17 autoutilitare și 16 echipamente de pompare

14 Iun 2022   •   17:31
ApaNova intervine în București cu 15 hidrocurățitoare, 17 autoutilitare și 16 echipamente de pompare

Apa Nova, furnizorul de servicii de apă și canalizare pentru București, intervine, marți. cu 15 hidrocurățitoare, 17 autoutilitare, 16 echipamente de pompare și un personal format din 126 specialiști, anunță compania.

„Având în vedere avertizările meteorologice emise de către Administrația Națională de Meteorologie azi, 14.06.2021, respectiv Cod Portocaliu, pentru Municipiul București, care previzionează pentru Capitală ploi în cantitate de peste 20 - 25 l/mp, vor conduce la acumulări de apă în principal în zonele depresionare ale orașului. Compania Apa Nova, furnizorul de servicii de apă și canalizare pentru Municipiul București, intervine cu 15 hidrocurățitoare, 17 autoutilitare, 16 echipamente de pompare și un personal format din 126 specialiști”, potrivit unui comunicat de presă.

Compania precizează că eEchipele sunt amplasate preventiv în teren în zonele cu potențial risc de acumulare.

„De asemenea, Apa Nova colaborează în toată această perioadă cu Poliția Rutieră, Administrația Străzilor și Societatea de Transport București, în scopul minimizării impactului evenimentului pluviometric asupra locuitorilor Capitalei. Echipe ale Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti monitorizează, atât video cât şi în teren, incidentele apărute din cauza fenomenelor meteo şi informează instituţiile abilitate pentru remedierea acestora”, se mai arată în comunicat.

(sursa: Mediafax)

×