x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO Atac în scara blocului. Un bărbat care a agresat o fată, prins de poliţişti

VIDEO Atac în scara blocului. Un bărbat care a agresat o fată, prins de poliţişti

20 Noi 2018   •   12:05
VIDEO Atac în scara blocului. Un bărbat care a agresat o fată, prins de poliţişti

Scene incredibile surprinse de camera de supraveghere din scara unui bloc din oraşul Alba Iulia. Un bărbat a fost filmat când a lovit o fată de 20 de ani şi a lăsat-o inconştientă, apoi a jefuit-o de telefon, bani şi bijuterii.

Potrivit presei locale, agresorul extreme de periculos  a fost prins la scurt timp de la incident de către poliţişti. El fusese condamnat în trecut la 11 ani de închisoare pentru mai multe fapte comise cu violenţă asupra unor femei.

El a atacat o femeie şofer de taxi din Cugir în urmă cu doi ani, când a încercat să o violeze pe femeie, nu a reuşit dar i-a furat automobilul. De asemenea, el a mai atacat şi alte două tinere, după ce a fugit cu maşina furată. În noaptea atacului din 2012, el a reuşit să fugă din ţară pentru a scăpa de închisoare.  Acolo, însă, a locit o altă femeie şi i-a furat două telefoane şi câteva sute de euro. A fost prins de poliţiştii greci şi condamnat la 7 ani de închisoare, iar în România a fost dat în urmărire naţională.

În Grecia a fost eliberat condiționat pe 14 septembrie 2014 cu condiția de a părăsi teritoriul ţării, dar rămâne cu un rest de pedeapsă de 4 ani și 7 zile.

De asemenea, el a fost predat autorităților române în baza mandatului european de arestare şi a fost condamnat în România în 2015 la 6 ani de închisoare pentru agresiunea din 2012.

Agresorul, identificat ca fiind Nicolae Tiberiu Drăgoi, a fost eliberat condiţionat din închisoare pe 15 septembrie anul acesta pentru că a beneficiat de prevederile legii privind recursul compensatoriu.

Tânăra agresată a fost transportată la spital şi le-a spus doctorilor că nu îşi aminteşte momentul în care a fost tâlhărită. Medicii o ţin sub observaţie pentru a evalua pierderea de memorie în urma acestui atac violent. 

Sursa: Antena 3/Alba24

Atac în scara unui bloc

×
Subiecte în articol: atac în scara blocului agresor