x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atenţie şoferi! Restricţii de circulaţie pe autostrada A1, din cauza unor lucrări de întreţinere

Atenţie şoferi! Restricţii de circulaţie pe autostrada A1, din cauza unor lucrări de întreţinere

07 Mai 2018   •   12:48
Atenţie şoferi! Restricţii de circulaţie pe autostrada A1, din cauza unor lucrări de întreţinere

Circulaţia pe prima bandă şi pe cea de urgenţă de pe autostrada A1 Sibiu - Deva, la kilometrul 285+720 metri, va fi restricţionată timp de două zile, a anunţat, luni, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Potrivit sursei citate, restricţiile vor fi impuse luni şi marţi din cauza lucrărilor de frezare şi asfaltare a părţii carosabile. Reparaţiile se vor efectua inclusiv pe timpul nopţii. 

Luni, până la orele 19,00, pe autostrada A1, pe sensul de mers Deva către Sibiu, se execută lucrări de reparaţii a fisurilor din asfalt, fapt ce determină restricţionarea traficului pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, la kilometrul 281 şi pe tronsonul 312 - 306. 

Totodată, pe autostrada A1 Deva - Nădlac, din cauza lucrărilor de reparaţii efectuate la partea carosabilă, luni, până la orele 20,00, circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă la kilometrul 475 şi pe tronsonul 489 - 479. În acelaşi timp, la kilometrul 471+300 de metri, pe sensul de mers către Nădlac, va fi restricţionat traficul pe banda a doua pentru a permite efectuarea lucrărilor de înlocuire a parapetului median. 

Infotrafic recomandă şoferilor să reducă viteza de deplasare în zona lucrărilor, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere temporare montate în zonă, să semnalizeze din timp orice schimbare a direcţiei de mers şi să folosească luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc. AGERPRES

×
Subiecte în articol: restrictii circulatie a1 lucrări